JOS VAN DER LANS - BOEKDETAILS
Titel: Open blik op 's-Hertogenbosch
Subtitel Een document ter inspiratie
Auteur(s): Paul Schnabel. Jos van der Lans, Jan Steyaert en Evelien Tonkens
ISBN:
Prijs:
Uitgave: Gemeente 's-Hertogenbosch
Datum: december-2014
999 pagina's  geïllustreerd
Contact: xxx
Inhoud:
Vier deskundigen helpen een debat over de toekomst van de gemeente Den Bosch op gang. De vier experts schreven ieder een stadsessay ter inspiratie voor politiek Den Bosch om als het stof van de verkiezingsstrijd van november 2014 is neergedaald de discussie op gang te helpen.
Het college van B&W van 's Hertogenbosch vroeg de vier om een frisse blik op de stad te werpen. Het gaat om prof. dr. Paul Schnabel (de positionering van de stad), drs. Jos van der Lans (rol van lokaal bestuur in een snel veranderende samenleving), prof. dr. Jan Steyaert (digitalisering van de samenleving) en prof. dr. Evelien Tonkens (participatiesamenleving).

De vier essays zijn gebundeld in een zogenoemd memorandum: Open blik op 's-Hertogenbosch, dat op 2 december 2014 is verschenen.
Download hier de digitale versie.
Bestellen/info
 
cover marktwerking voorbij De Key 150 jaar cover DEcentraal Sociaal doe-het-zelven cover Eropaf Buurtcooperatie Oostelijk Havengebied verhalen over de 3D's Amargi Canon Sociaal Werk Beter Buren Coördinatie Goede Gieren Broodfonds Wikidstad Tolhuistuin Sociale vraagstukken Stichting Eropaf De Groene Amsterdammer Manifest Jaren Zeventig