JOS VAN DER LANS - BOEKDETAILS
Titel: ZORGEN VOOR KLEINE OVERWINNINGEN
Subtitel zorgbehandeling in perspectief
Auteur(s): Jos van der Lans
ISBN:
Prijs:
Uitgave: Prisma, Postbus 637, 5140 AP Waalwijk
Datum: juni-2006
32 pagina's  geïllustreerd
Contact: info@prismanet.nl
Inhoud:

De Brabantse instelling Prisma heeft de laatste jaren extra geinvesteerd in de zorg voor mensen met verstandelijke beperking en met psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblemen. Daar was alle reden toe, want eind jaren negentig was duidelijk geworden dat de zorg voor deze groep zeer moeilijke cliŽnten vastgelopen was.
Sindsdien is het roer bij Prisma omgegaan. De laatste jaren is een keten van voorzieningen van de grond gekomen, waarin dagelijks met grote zorg en toewijding met deze groep moeilijke cliŽnten wordt gewerkt. Gepoogd is om op alle mogelijke manieren, voor alle betrokkenen (cliŽnten, familieleden en personeel) een tastbare kwaliteitsverbetering tot stand te brengen.
In Zorgen voor kleine overwinningen brengt de publicist Jos van der Lans op een journalistieke wijze in kaart wat er de afgelopen jaren bij Prisma veranderd is. Hij sprak met betrokkenen, reisde langs de verschillende voorzieningen en overhoorde tenslotte de Raad van bestuur met de vraag: hoe verder?Prisma biedt deze publikatie aan als uitnodiging aan alle betrokkenen (politici, beleidsmaklers, financiers, opuders, medewerkers) om mee te leven, mee te denken en mee te zorgen voor een groep clienten die te lang onzichtbaar is gebleven.
Bestellen/info
cover marktwerking voorbij De Key 150 jaar cover DEcentraal Sociaal doe-het-zelven cover Eropaf Buurtcooperatie Oostelijk Havengebied verhalen over de 3D's Amargi Canon Sociaal Werk Beter Buren Coördinatie Goede Gieren Broodfonds Wikidstad Tolhuistuin Sociale vraagstukken Stichting Eropaf De Groene Amsterdammer Manifest Jaren Zeventig